Friday, March 25, 2011

Manipulated

Kata saya, "lelaki suka memanipulasi". Kata mereka, "perempuan tidak pernah memahami"...

I'm so pissed off with my boyfriend because he finished my can of lychee which I bought for rm18!!! and he blamed me because I didn't tell him, not to finish it off. wth???

Kempunan laici sangat2 skarang ni tapi duit kekurangan sebab dah hujung bulan... iskk.. sampai nangis2 tadi, tp dia buat "don't know" je.. sbb dia pon takde duit nak ganti balik.. aduuuhh.. sedihnya hati ni!!! T.T

pasal laici pon boleh gaduh sampai nak break-up. grrrrr... geramnya!!!!

3 comments:

nanad said...

kesiannya kt u... jgn sedih2 ok kak anna. nanti bile da ade duit lebih, beli la yg baru ok? ta pun suru Bb u ganti yg baru. hee. cheer up! =))

Anna Mohamed Amin said...

huhuhu.. masalahnye I nak sekarang.. ;(

petite girl said...

anna, awwww comelnya! haha, i bet bila u guys dah ada duit,u guys akan teringat balik bab ni and gelak sorang sorang XP